Ryan Tedder: ,,Si len tak dobrý ako tvoja najhoršia pieseň.“

pridal Danielle not Steel 15.10.2011 o 7:17


Uznávam, že líder skupiny One Republic Ryan Tedder (32) nepatrí medzi prvotriedne sexsymboly. V porovnaní s božskými muskulatúrami, ktoré vám tu servírujeme, môže pôsobiť fádne. Tak prečo si medzi sexošmi zaslúži čestné miesto?

V prvom rade ide o nesmierne charizmatického hudobníka. Nechcem sa chváliť, no videla som ho naživo. Má v sebe zvláštnu zmesku sebavedomia a pokory. V jednom z rozhovorov sa priznal: „Držím sa hesla: Si len tak dobrý ako tvoja najhoršia pieseň.“ Tú by sme v jeho prípade hľadali len ťažko. Otec ročného syna nie je totiž žiadna rýchlokvaska, no krvopotne oddretý hudobný úkaz. S muzikou začal feši už ako trojročný. S rodičmi vtedy uhral celkom slušný barter.  Za čas strávený za klavírom bol odmenený obľúbenými sladkosťami. O podobných motivačných fintách si myslím svoje, no v prípade Ryana sa oná taktika vyplatila. Tedder junior začal s pribúdajúci rokmi tiež spievať a v dvanástich už celkom slušne imitoval Beatles a speváka Petra Gabriela.

Blonďáka sprevádza hudba po celý život. Chvíľu síce pracoval ako čašník a predavač, no stavím sa, že aj s táckou alebo za pultom si džemoval. Veľký zlom v jeho kariére znamenali roky 2002 – 2004, kedy sa dal dokopy, samozrejme pracovne, s Timbalandom. Mne to tak pripadá, že spomínaný producent spraví hviezdu z každého (tip pre snaživého Mira Jaroša). Sedem rokov ženatý Tedder je doma v každom žánri. Okrem svojej vlastnej kapely One Republic, pracuje aj na iných projektoch s ďalšími zvučnými menami. Pre fešandu Leonu Lewis  zložil hit Bleeding Love, pre Beyoncé baladu Halo. S formáciou Far East Movement zas naspieval diskotékovú tancovačku Rocketeer. Ryan Tedder je skromný, nesmierne talentovaný, neškandalózny makač, ktorý si poctivo vydrel všetko, čo má. Takých ľudí nie je v povrchnom showbize veľa a Pikošky ho aj preto milujú. ¦

 

 

Spolupráca s Far East Movement a vecička Rocketeer

 

Hit Secrets

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk