Demi Moore by mala zhodiť

pridal sugar 18.10.2011 o 16:30


Demi Moore sa v poslednom čase prejedá. Napríklad včera zjedla celú špargľu a predvčerom (nechtiac) prehltla žuvačku. Ak to takto pôjde ďalej…

Ak stále neveríte neutíchajúcim klebetám, že Demi a Ashton Káčer prežívajú manželskú krízu, pri pohľade na vychudnutú telesnú schránku pani Moorovej, možno zmeníte názor. Niečo je zhnité v štáte Dánskomvo vile Ashtona a Demi.  Prečo by sa inak manželský pár, ktorý vždy pri sebe držal ako dve, zle orezané kocky puzzle, spolu neobjavoval na verejnosti? Prečo by si už nevymieňali svoje trápne twitter správy, o tom, v ktorej časti domu sa nachádzajú? Prečo by sa inak objavil zástup štetiek, ktoré chcú celému svetu porozprávať, aké je to sexovať s Káčerom na gauči, ktorého poloka patrí Demi?

Demi a Ashton sú pod silným tlakom verejnosti. Každý hľadá (ďalší) dôkaz, ktorý by potvrdil, že títo dvaja spolu skončili. Demi svoj svadobný prsteň ešte nosí. Šperk, za ktorý by ste si kúpili menší domček aj s bazénom( a možno1/4 Ashtonovej štetky), si môžete pozrieť na fotkách nižšie. Tiež môžete hodiť očkom po sťahováckej dodávke, ktorá stála minulý týždeň pred ich spoločnou vilou. No čo, nakoniec možno Demi na staré kozy kolená „zaparkuje“ znovu u Brueca Willisa.

 

Demi Moore sa na premiére jej nového filmu Margin Call v New Yorku objavila sama ako prst

 

Sťahovacia dodávaka (za túto reklamu by nám mal Wetzel a jeho synovia zaplatiť)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk