Prečo je Joe Manganiello “Veľkokokotný Riči“

pridal sugar 20.10.2011 o 15:04


Vyrysované svaly nie sú jediná zaujímavá vec na tele  Joa Manganiella  (34). Herec známy zo seriálu True Blood živí fámy, že skrýva medzi nohami výnimočný čarovný prútik. Taký by mu závidel určite aj Harry Potter. A možno aj Robert Rosenberg.

Joe Manganiello vyzerá všelijako, len nie ako 34-ročný chlap. Je to sexoš, o tom niet pochýb, avšak jeho šediny ho robia o dosť starším. Presuňme sa ale na druhý koniec jeho tela, a teda na zaujímavejšiu tému. O čom bola reč na začiatku? Aha! Už viem. O jeho VEĽKOM PENISE! Joe sa ku kvalitám  svojho “pracovného nástroja“ nedávno vyjadril v rozhovore, v ktorom rozprával o svojom novom filme Magic Mike. Joe si v ňom zahrá striptéra Big Dick Richieho. Túto prezývku by sme do slovenčiny mohli voľne preložit ako “Veľkokokotný Riči.“ Joe o postave Veľkokokotného Ričiho povedal:

 , , Z môjho tela uvidíte naozaj veľa, dalo by sa povedať, že až šokujúco veľa. Viete, moja postava sa nevolá Veľkokokotný Riči náhodou. Myslím, že som pre túto úlohu ako stvorený.“

 

Joe na pláži s nejakou čajou, ktorá ma potrebu dávať si za uši kvetinky

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk