Justin Bieber podviedol Selenu Gomez s týmto

pridal sugar 21.10.2011 o 16:22


Justin Bobor (17) si zamiesil na parádny prúser. Zatiaľ, čo jeho o dva roky staršia frajerka Selena Gomez,  prežíva strach o vlastný život, lebo sa jej vyhráža smrťou psychicky narušený maník, Justin skúša kvality argentínskych vagín. Jedna z týchto vagín, ktorá si hovorí modelka a jej meno znie Macarena (aby každému bolo hneď jasné, že ide o cieľavedomú Juhoameričanku, ktorá túži preraziť v Hollywoode a zarábať peniaze, na ktorých sú zobrazený prezidenti USA) prehovorila.

No pekne. Teraz, aby sa Selena Gomez okrem psychopata, ktorý tvrdí, že jej smrť si želá samotný Boh, obávala aj nejakej pohlavnej pliagy made in Argentína. Nalejme si čistého vína, pikoškári, takéto “Makareny“ sa rodia len na to, aby svoje pošvy zužitkovali čo najlepšie. Okolo mladučkého, nadržaného Biebera sa ich zlietajú kŕdle, pripravené strhnúť zo seba šaty, hoc aj zatancovať macarenu,  keď Justin žmurkne. Makareny, ktoré rady dajú bohatým a úspešným, sú všade, máme ich aj na Slovensku – stačí trochu poznať životopis Borisa Kollára.

Justin stretol Macarenu Lemos v jej rodnej krajine počas koncertného turné, ktoré ukončil tento týždeň. Macarena tvrdí kade chodí, že ju Bieber vzal do svojej hotelovej izby a strávili spolu , , noc plnú nehy“. Či tým myslí, že spolu sexovali, alebo si navzájom robili manikúru, dávali si módne tipy a fénovali si vlasy, už neupresnila. Modeločka má v popisovaní sexuálnych radovánok s celebritou prax. Meno si už urobila vďaka fudbalistovi Lionelovi Messimu a ich , , vášnivému vzťahu.“

 

Má podľa vás Macarena Lemos na Selenu Gomez?

 

Macarena dokazuje, že „modelka“ je niekedy estetickejšie označenie, pre luxusnú štetku

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk