Malá Harper rastie, Victoria Beckham chudne

pridal sugar 30.10.2011 o 14:50


Na Victori Beckham nie je vidno už ani gram z toho mála, čo pribrala počas svojho štvrtého tehotenstva. Už pár týždňov po pôrode, vyzerala skvelo, Posh spice si proste nedovolí vyzerať ináč. Podľa jej “scucnutých“ líc na najnovších fotkách s jej dcérkou Harper usudzujem, že už sa vrátila na svoju pôvodnú váhu (mínus) 39 kilogramov.

Viktória pribrala až v poslednom trimestri svojho tehotenstva a veľmi jej to svedčalo. Stačí však určitý čas miesto jedla piť iba zelený čaj (čo vraj Viky robí) a jemná zaoblenosť sa rýchlo vytratí. Na druhej strane malá Harper pekne priberá a je presne taká tučnučká a mäkučká ako bábätká zvyknú byť. Stresy z toho, že jej mama sa môže pri hre na skrývačku pohodlne ukryť do kuchynskej trúby, a keď zadrží dych tak aj do škárky medzi stenou a nábytkom, a asi by mala tak vyzerať aj Harper, prídu až v puberte.Ale minimálne dovtedy môže byť vďaka rodičovským miliónom a špeciálnemu postaveniu v rodine plnej chlapov najšťastnejšie dievčatko na svete.

 

Victória ukrytá v tieni sa venuje svojej dcérke a  sleduje futbalový zápas jej troch starších chlapcov

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk