Poďte si obzrieť novú Bond Girl Berenice Marlohe

pridal sugar 4.11.2011 o 13:57


Tmavovlasá Francúzka Berenice Marlohe je novou Bond girl. V dvadsiatom treťom filmovom príbehu anglického tajného agenta s povolením zabíjať, to bude práve ona, ktorá bude skotačiť v posteli s Danielom Craigom.

Ak sa pýtate hú d fak is Berenice Marlohe, odpoveď by vás nemala prekvapiť: Je to hrajúca modelka. Doteraz nebola všeobecne známa, hoci sa jej v modelingu celkom darilo a zahrala si v niekoľkých francúzskych seriáloch. Úloha Bond dievčaťa by jej mala radikálne zmeniť život. Tak uvidíme.

Najnovšia bondovka má už aj svoj názov – Skyfall. Režírovať ju bude ex manžel Kate Winslet Sam Mendes. Rolu zákeráka vyfasoval Javier Bardem, ktorý nás vo filme Táto krajina nie je pre starých presvedčil, že vražedného psychopata nikto nedokáže zahrať lepšie. Vidieť ďalšiu bondovku v poradí, je pre mňa povinná jazda. Jediné na čo sa neteším je škaredý ksicht Daniela Craiga. Tento vysvalený blonďák pre mňa nikdy nebude pravý agent 007. Pretože každý kto videl všetkých bondov vie, že Bond, James Bond, nemusí vyzerať akoby mu okrem steroidov plávalo v žilách aj trochu krvi, ale má mať najmä šarm a charizmu. Craig  je po Piercovi Brosnanovi veľmi chabučkou náhradou.

PS: Čo hovoríte na Berenice Marlohe?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk