A teraz o tom, ako Rihanna „pripravuje“ album

pridal sugar 8.11.2011 o 6:43


Rihannin nový album Talk That Talk vyjde 21. novembra. Masívna kampaň na “dosku“, ktorá jej vydavateľstvu nesporne vynesie ďalšie vrecia zlata, sa už spustila a jej súčasťou sú aj čiernobiele fotografie zachytávajúce pophviezdu, citujem: , , pri kreatívnej tvorbe albumu Talk That Talk.“  Wow. Nikdy predtým v mojom živote som nevidela toľko koncentrácie a  pracovného zápalu. Čínske deti, ktoré nám v studených, špinavých továrňach šijú topánky za trochu jedla, by mali k Rihanne vzhliadať ako k  bohyni.

Veď vy viete ako to chodí s pophviezdami. Celá Rihannina námaha pri príprave albumu spočíva v tom, že sa dostaví do štúdia, alebo zíde zo svojej spálne o poschodie nižšie, pretože má jedno postavené doma, dostane do ruky pár papierov s jej novými songami, na ktorých textoch a hudbe SKUTOČNE kreatívni a hudobne nadaní zamestnanci gigantického vydavateľstva pracovali rok, prípadne viac, a jej úlohou je trochu sa ich naučiť a naspievať ako najlepšie vie. Veď to sa všetko ešte zmixuje a domixuje a premixuje a je z toho hitovka.

Preto nechápem rozhodnutiu Rihanniných manažérov prezentovať tieto fotky ako jej umeleckú činnosť. Osprostieli tam už šeci? Miesto toho, aby obrázky zachytávali ako Riha v štúdiu spieva, je pri mixážnom pulte, prípadne niečo prepisuje v texte (to už chcem veľa) hrá sa so zapaľovačom, hádže svoje pomerne lacné sexi pózy a chľace, lebo to všetko zjavne dáva nejaký zmysel… Oh, Jesus.

 

Na Rihanninom novom CD nájdete tieto songy

1. We Found Love
2. You The One
3. Watch and Learn
4. Roc Me Out
5. Cockiness
6. Talk That Talk
7. Drunk on Love
8. Farewell
9. We All Want Love
10. Saxon
11. Fool In Love
12. Where Have you Been
13. Do Ya Thing
14. Birthday Cake

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, OMG!, Rihanna, album




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk