Vila, v ktorej Edko a Bella strávili medové týždne sa dá prenajať

pridal sugar 19.11.2011 o 21:11


V najnovšom filme Twilight ságy, ktorého názov by zahviezdil v socializme – Úsvit, bude veľmi horúco, hoci je Edwardov penis a zvyšok jeho tela chladnejší ako kocky ľadu vo vašej mrazničke. Edko teda Rob Pattinson unesie (na vlas presne ako v knižnej predlohe) svoju novomanželku Bellu alias Kristen Stewart do Brazílie. Bývať nebudú len tak v hocakom bungalove, kde si budú čas krátiť zabíjaním švábov, ale na súkromnom ostrove, v romantickej vile na pláži. Dnes ste pozvaní i vy.

 

 

Filmová vila, kde sa 117-ročný upír zbaví svojho otravného panictva a oplodní svoju osemnásťročnú ženu malým votrelcom (wow, keď to takto napíšem vyznieva to naozaj  retardovane) existuje. A dokonca sa nachádza v Brazílii, čo korešponduje s knihou Stephenie Meyerovej. Tá sa mimochodom objaví na pár sekúnd vo filme (kto si ju tam všimol?).

Filmový štáb hľadal vhodnú lokáciu na natáčanie Úsvitu štyri týždne a nakoniec objavil obrovský plážový dom na južnom pobreží Rio de Janeira. Očakávaná posteľová scéna, pri ktorej Edward zbúral pol spálne sa však natáčala vo filmových štúdiách. Ak sa teda náhodou do domu, ktorého cena vďaka Twilightu ešte porastie do nebeských výšin, dostanete, spálňu v ktorej sa TO všetko odohralo, v ňom budete hľadať márne. V takom exotickom raji, vás to však len ťažko naserie.

 

 Vila v Brazílii, v ktorej sa točil Úsvit,  nestojí na ostrove (ako tomu bolo v knihe), ale na pobreží

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk