Patrick Schwarzenegger to skúša ako model

pridal sugar 20.11.2011 o 22:41


Existujú  minimálne tri dôvody, prečo by sme si mali na Pikoškách všímať Patricka Schwarzeneggera (18) častejšie. Má dobré telo, rád chodí bez trička a v tvári sa nepodobá ani trošku na Arnieho. Mať Schwarzeneggerove prachy, ale  žiadnu z jeho ohyzdných čŕt, to je hotová výhra v lotérii, priatelia.

Patrick má vďaka príťažlivému výzoru, tehličkám na bruchu a kontaktom svojho apka dvere do šoubiznisu otvorené dokorán. Zatiaľ to párkrát skúsil ako model a dokonca je tvárou a telom Hudson Jeans.Obrovský bilboard, na ktorom pózuje polonahý, iba v spomínaných džínsoch, je umiestnený v samotnom srdci Hollywoodu na Sunset Boulevard. Tu okolo neho denne prechádzajú hereckí agenti, pre ktorých by mohol byť mladý Schwarzenegger veľmi zaujímavým klientom. Patricka to vraj do filmového sveta ťahá, ale podľa svojich slov , , nič nechce uponáhľať.“ 

Viac ako na svoju kariéru sa posledné mesiace sústredil na to, aby sa jeho rodina kompletne nerozpadla. Po tom, čo vyšlo najavo, že má Arnold jedenásťročného syna s upratovačkou sa spolu s matkou a súrodencami od otca odsťahoval. Patrick  s Arniem dlhšie nekomunikoval, ale zdá sa, že už je všetko opäť v poriadku. Spoločne, vo dvojici, sa niekoľkokrát objavili na verejnosti.

 

Patrick  pravidelne cvičí v okolí svojho domu s osobným trénerom

 

Patrick Schwarzenegger ako model

 

Patrickov bilboard v Hollywoode na Hudson Jeans

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk