British Fashion Awards 2011: Victoria Beckham uronila slzičku

pridal dominique 30.11.2011 o 7:00


Nie, nezlomil sa jej opätok. Teda asi sa jej nezlomil. Victoria plakala, pretože získala cenu za najlepšiu dizajnérsku značku, pričom jej konkurovali mená ako Burberry, Stella McCartney či Tom Ford. Ceny sa odovzdávali v hoteli Savoy v Londýne.

Veľmi sa ospravedlňujem, že plačem. Je to trápne. Som nervózna, pretože to pre mňa veľa znamená, ” a potom ako správna manželka dodala: „bez Dávida by som nikdy nemala odvahu robiť to, čo robím”.

Dizajnér roka, resp. dizajnérkou roka je Sarah Burton. Modelka roka (áno, aj také ocenenie je) je vraj Stella Tennant – to je taká vychrtlina, ktorá má v páse rekordných tridsaťtri centimetrov. Moderátorka Alexa Chung je novou Ikonou štýlu a Stella McCartney má najlepšie kreácie na červenom koberci. Kate Moss prišla v štýlovej rybárskej sieti.

Na udeľovanie cien sa objavila okrem spomínaných celebrít aj dedička pivovaru Daphne Guiness, ktorá si dala na svojom outfite záležať:)

 

Kate Hudson

Kate Moss

Stella McCartney

Kelly Brook

Victoria Beckham

Daphne Guiness

Victoria Beckham



Zaradené pod: celebritný guláš, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk