Janči Legenda si zvolil celkom výstižný pseudonym

pridal Danielle not Steel 5.12.2011 o 11:55


, , Svojim menom John Legend si síce spôsobujem značný tlak, ale budem sa snažiť správať  a robiť hudbu podľa toho, “ tvrdí rázne Janči, náš dnešný hudobný oriešok.

Meno John Stephens (32) alias John Legend je v USA pojmom. Nechcem nikoho urážať, no nechápem, prečo v našich končinách o tomto sympošovi takmer nepočuť a taký Pitbull nás z médií obťažuje každý týždeň s novým singlom. Dúfam, že nenájdem jeho meno na niektorom z albumov Johna Legenda, lebo fasnem infarkt. Keď je reč o albumoch, tých má  tento americký klavirista, skladateľ a r´n´b spevák na svojom konte hneď niekoľko. O tom, že ide o skutočne vydarené kúsky, svedčí i niekoľko cien Grammy, ktoré za svoju tvorbu získal. Jankove hudobné know how chcú „odhaliť“ viacerí umelci. Spevácke hviezdy s ním radi spolupracujú, za všetkých spomeňme mená ako Alicia Keys, Lauryn Hill, Jay-Z  či Kanye West (o spomínanom Pitbullovi zatiaľ nemám info).

Práve posledný menovaný sa o expanziu Johnovej kariéry pričinil najviac. Po tom, čo sa Janko Legenda zaskvel ako slušný textár, spevák (vlastne ako komplet hudobný balíček), Kaney zmobilizoval všetkých dôležitých ľudí vo fachu a pomohol Jančimu s jeho debutom. Už svojou prvotinou „Used To Love U„, spôsobila „Legenda“ milovníkom r´n´b emocionálne výbuchy a získal si mega fanúšikovskú základňu po celom svete. K nej patrím pochopiteľne i ja.¦ A čo vy, pikoškári?

 

John Legend

 

John Legend: Save Room

 

John Legend: Everybody Knows

 

John Legend: Green Light







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk