Sinead O’Connor sa vydala vo Vegas. V ružovom Cadillacu

pridal dominique 10.12.2011 o 11:47


Koľko trvá svadba v aute? Celých desať minút. Dlhý obrad nebol potrebný, keďže sa speváčka vydávala po štvrtý raz. Sinéad povedala svoje „áno” v deň svojich štyridsiatych piatych narodenín.

Svadba vo Vegas a ružový Cadillac – bola vysnívaná svadba speváčky s potetovaným telom a vyholenou hlavou. Za muža si zobrala svojho dlhoročného priateľa Barryho Herridga.

Neviem, kedy presne nastal takýto zvrat v jej zvláštnom živote. Koncom septembra totiž napísala na Twitter svojim fanúšikom, že chce skončiť svoj život a ísť do neba.

, , Musela som ísť k psychiatričke na bežné predpísanie liekov a podobne. Povedala mi, že som zlá mama a duševne chorá, pretože na verejnosti hovorím otvorene o sexe. Všetky tieto hovadiny by sme nemali hovoriť. Vrátane myšlienok o samovražde, sexu a tak ďalej. Jednoducho s vami budú zaobchádzať ako s bláznivým človekom. Tak strašne chcem ísť do neba, a chcem to už celé roky.”

Potom ich požiadala o radu: „V každom prípade, ak by niekto vedel ako sa môžem zabiť…” 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk