Škaredá Betty je z roka na rok krajšia

pridal sugar 10.12.2011 o 16:47


Meno America Ferrera, akokoľvek nezvyčajne znie, veľa ľuďom nehovorí. Iný prípad nastane, keď sa povie Škaredá Betty. Odchovanci tohto amerického seriálu, ktorý vznikol na základe úspešnej kolumbijskej telenovely (ČTJ), zbystrí pozornosť. Ako sa vlastne darí , , Škaredej Betty“ (ktorá je asi taká škaredá ako Ďuro Mokrý vtipný v Počasí), po tom, ako spomínaný seriál v roku 2010 skončil?

Americu Ferreru (27) zohyzďovali v Škaredej Betty štyri roky. Za ten čas sa z neznámej Latinoameričanky s minimálnymi hereckými skúsenosťami stala hviezda. Akurát keď , , vypľula“ strojček na zuby, odložila okuliare, normálne sa obliekla, učesala si vlasy a divoké obočie, fanúšikovia ju nespoznávali. Tmavovlasá, výrazne pekná žena sa akosi nezhodovala s ich predstavou milej Betty, ktorá by ale mohla predsedať klubu lúzrov.

Škaredá Betty zaznamenala výrazný svetový úspech. Aj v iných krajinách sa televízie rozhodli vyťažiť zo zromantizovaného príbehu ženy, ktorá v drogérii nikdy nenarazila na epilátor, čo najviac (veď aj v Česku majú tu svoju Ošklivku Katku, my zase Ošklivku Noriku). Napriek všeobecnej popularite seriál zrušili pre nízku sledovanosť.  America Ferrera však nie je zaregistrovaná na Úrade práce, ale pokračuje vo svojej slušne rozbehnutej kariére. Natáča filmy a hrá v divadle v predstavení Chicago. Určite o nej nepočujeme naposledy.

 

 Škaredá Betty v akcii

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk