Kamarát Klarka Kenta sedí za mrežami

pridal NoName 13.12.2011 o 15:51


Hollywood zachvátila panika, Sam Jones III, známy skôr ako díler než herec, nastúpil do federálneho väzenia. (Nečakaným) dôvodom bolo držanie drog. Čo tam po nejakom treťotriednom hercovi, ALE abstinujúci Hollywood? Kam tento svet speje?!

Všetko sa to začalo ešte v roku 2009, keď počas razie v hercovom dome agenti Federálnej správy na kontrolu liečiv (DEA) našli desaťtisíc piluliek oxykodonu. Počas obvinenia pracoval na seriáli „Blue Mountain State“, z ktorého ho však po obvinení vyhodili. Jonesovou najznámejšou rolou bola postava Peta Rossa v seriáli Smallville. Áno, áno, to bol ten Supermanov kamarát zo susedstva.

Sam Jones III je jedným z množstva amerických hercov, ktorých nikto nepozná. Minimálne po mene. Až keď niekde zbadáte jeho ksichtík, tak vám začne zapínať. Ale len pomaly a hmlisto. Aj napriek tomu tento týždeň kraľuje na stránkach bulvárnych novín a časopisov. Dílerovou Hercovou ďalšou známejšou úlohou, okrem stvárnenia Supermanovho najlepšieho kamoša, bola úloha brata lekára Grega Pratta (Mekhi Phifer) v seriáli Pohotovosť a vidieť  ste ho mohli aj v epizódach seriálov Sudkyňa Amy či CSI. A keď už sa na Samove fotky pozeráte, tak si ich poriadne užite, pretože tohto týpka dlhší čas neuvidíte; presnejšie si posedí 366 dní!

 

Sam Jones III

 



Zaradené pod: OMG!, serialovi hrdinovia




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk