Lady Gaga zarába najviac

pridal dominique 15.12.2011 o 11:39


Magazín Forbes zostavil rebríček najlepšie zarábajúcich speváčok. Rátal s príjmami zo ziskov z predaja hudby a nevynechal ani koncertné vystúpenia či príjem z reklamy. Rebríček vedie Gaga, ktorá si od mája 2010 pripísala na účet deväťdesiat miliónov doláčov. A za to sa už oplatí vstať ráno z postele.

Druhé miesto parí nudnej Taylor Swift, ktorá zarobila presne o polovicu menej. Zo štyridsiatich štyroch miliónov sa teší Katy Perry a jej nový blond účes. Zemiakovú medailu by v tomto prípade dostala Beyoncé, ktorá si vytancovala tridsaťpäť miliónov. Rihanna sa bude musieť vyzliecť ešte viac. Na účte jej pribudlo len dvadsaťdeväť miliónov.

Šieste miesto patrí mamičke Pink. Tá si vyspievala dvadsaťdva miliónikov. O dva menej ako Pink má Carrie Underwood. A slušných devätnásť si zarobila Céline Dion. Adele má zase o miliónik menej ako Céline. V rebríčku „Top 10“ je jednoznačne najchudobnejšia Britney Spears, ktorá si vyštetkovala len desať miliónov.

Lady Gaga

Taylor Swift

Katy Perry

Beyoncé

Rihanna

Pink

Carrie Underwood

Céline Dion

Adele

Britney Spears



Zaradené pod: celebritný guláš, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk