Robin Thicke a jeho recept na šťastné manželstvo

pridal Danielle not Steel 16.12.2011 o 13:42


A tým tajomstvom je skvelý sex!

Robin Thicke (34) je názorným príkladom toho, aké môžu byť zásahy kaderníka pre človeka prospešné. Sťa dlhovlasý brunet mi silno pripomínal Tarzana. Americký muzikant nie je v našich končinách veľmi pretriasaným exemplárom. Evidujeme ho vďaka songu When I Get You Alone, ktorý bol v celkom slušných intervaloch hrávaný i u nás. Za Veľkou mlákou je však RobIN fakt IN. Kritici v jeho prípade nemajú čo kritizovať, ocenenie Grammy si ho tiež našlo a na albumy sa mu akčne vtierajú také hviezdy, akými sú rapperi Jay-Z., Lil Wayne či B.O.B.

Na Robina by ste sťažka vyhrabali pikantný škandál. Paparazzi dobre vedia, že striehnuť v kríkoch na nejaký kiks, je v jeho prípade stratou času. Jedinú ženu, ktorú rieši, je tá vlastná. Spoznali sa, keď mal feši 14-rokov a randiť začali už na strednej.  Podľa jeho receptu na šťastné manželstvo súdim, že by sa nestratil ani ako sexuálny poradca. Prípadne erotický publicista. Mnoho ľudí by zaujímalo, ako možno mať po 20-tich rokoch s jedným partnerom, fenomenálny sex nabitý vášňou. Buď Robin trepe, alebo dobre maskuje milenky. Tak či onak, spieva super.

 

Robin Thicke

 

Robin Thicke: Brand New Jones

 

Robin Thicke:  When I Get You Alone

 

Robin Thicke a Snoop Dogg: It´s In The Mornin


 



Zaradené pod: Hudba, sexoši, hudba, sexi muzi




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk