Varovanie: Táto žena je idiot

pridal sugar 18.12.2011 o 0:29


Ak vám tento ksicht nič nehovorí, máte šťastie – poznáte o jedného idiota menej. Preto URČITE NEKLIKAJTE na  pokračovanie – je plné zbytočných informácií o tejto zbytočnej žene. (Toto indivíduum je niečo medzi Kim Kardashian a Mojsejovou, nestačí, že poznáte tieto dve?!!)

Reč je o Nicole Polizzi (24), ktorú svet pozná pod prezývkou „Snooki“. V Jersey Shore musí mať totiž každý prezývku. Ak sa pýtate what the fuck is „Jersey Shore“, je jasné, že nepozeráte MTV. Na tejto stanici beží spomínaná reality šou dva roky a vo svete (najmä v USA) zaznamenala minimálne taký boom ako dvestočlenná rodina Kardashianovcov s Kiminým zadkom na čele. Čo z toho vyplýva? Že ľudstvo dospelo do maximálneho bodu úpadku a neexistuje cesta spať. Boží trest prichádza. Rok 2012 sa blíži. Je s nami koniec (, , Tak to pochop už je konec“). Atď… Neviem to tak dobre ako jehovisti, tých v opisovaní  Apokalypsy len málokto prekoná. Aj toť minule mi zvoní akási žena, že jej mám prísť otvoriť, lebo roznáša nový politický časopis. Ehe, makový trt. Odrazu mi naspídovaná babka tlačí do ruky Strážnu vežu a číta hrozivý verš z biblie. Ale to je už iný príbeh. (, , To je náš príbeh, cítim blízky pád.“)

Jersey Shore je niečo ako u nás Mojsejovci. Väčšina ľudí na to nadáva, no doma potajomky tieto reľitišov pozerajú. Šak čo budú kukať, keď nič iné nejde. Shore je zdrojom rôznych iqvošov. Chlapi sú poväčšine poriadne nabúchaní čávovia, ženské sa okrem slnenia, rady solárkujú a natierajú samoopaľovacím krémom, plus nosia toľko mejkapu, že sa dá odlíčiť len priamym strekom z hadice do tváre. V krátkosti: Šou preslávili nagelovaní kokotkovia a pripálené štetky. Z nich je najobľúbenejšia práve krpatá Snooki (1, 45 metra). Rada sa ožiera, háda, oblieka do bikín, sexuje. A samozrejme je jebnutá, ale verí si. Jej sebavedomie je priamoúmerné jej jebnutosti. To je základ každej hviezdy reality šou.

 

 , , Snooki“ v akcii. Kto nájde najmenej pripečený výraz?

 

Snooki a jej frajer Jionni LaValle

 

Snooki v prvých častiach Jersey Shore dostávala 5000 doláčov za jednu epizódu, teraz dostáva ako ťahúň celej šou oficiálne 30 tisíc, hovorí sa, že v skutočnosti je to však 100 tisíc doláčov

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk