Paris Hilton chce byť ako Kim K.

pridal dominique 28.12.2011 o 7:00


Pariskina nočná mora prišla skôr, ako sa jej na botoxovom čele objavila prvá vráska. Objavila sa na scéne nová zbytočná hviezda a blondínku definitívne odstavila. Ono to nie je asi také ťažké natočiť reality show, sex tape a ešte zopár iných škandálov.

Nočná mora Paris Hilton sa volá Kim Kardashian. Bývala zbytočná hviezda zalapala po dychu a rozhodla sa, že si ešte naposledy ukradne svojich päť minút slávy. Modla všetkých auparkových pipušiek s čivavami pod pazuchou a nekonečným prázdnom v hlavách začala nosiť tmavú parochňu. Vraj, aby splynula s davom. To, že Paris Hilton chce splynúť s davom, je rovnako pravdepodobné, ako návšteva mimozemšťanov. Pariska vraj týmto počinom na seba upozornila viac, ako keby sa po ulici predvádzala nastajlovaná od hlavy po päty. S novým imidžom sa vybrala nakupovať do obchodu Louis Vuitton na populárnom Rodeo Drive v Beverly Hills.

Ešte trošku implantátu na zadok a bude ďalší článok. Minimálne na pikoškách.

 



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk