Prvé Vianoce dvojičiek Marišky Carey

pridal sugar 31.12.2011 o 0:58


Kto chce vidieť vééééľaaa fotiek Marišiných podarených mulatikov?

Kým vaše deti sa musia uspokojiť s Mikulášom, ktorý ich navštívi v škôlke, prípadne s takým, ktorého im zahrá niekto z vašej rodiny (pričom sa modlíte, aby vaše deťúrence , , uja Zdenka“ nespoznali, a tá podomácky vyrobená brada z vaty sa mu neodlepila) u Careyovcov je to úplne inak. Mariah spolu s manželom Nickom Cannonom objednala svojím dvojičkám herca, ktorý bol dokonale santaclausovský. Ktovie, možno to bol naozajstný Santa. Veď kto si ho môže dovoliť, ak nie Mariška Carey.

Tá sa zo svojich detí, dievčatka Monroe (nechcite odomňa, aby som to meno skloňovala) a chlapčeka Moroccana, naozaj teší a rozhodla sa, že ich prvé Vianoce budú stáť za to. Jediný háčik je, že dvojičky sú ešte príliš malé, aby si sviatky a Santu, ako vystrihnutého z reklamy na kokakolu, vychutnali. A pamätali. Ale veď na čo sú rodinné fotoalbumy! Plus ich rodičia určite majú na to, aby k nim takýto živý Santa chodil každý rok. Viem, že sme v Hollywoode, ale ujo Mikuláš by to nemusel preháňať s bieleným zubov. Za denného svetla, žiarivým úsmevom oslepí všetky svoje soby. Aj spitinu Rudolfa. A ten kvôli všetkému tomu lacnému chľastu hovno vidí. Hádam ste si nemysleli, že červený nos má pre niečo iné?!

Prvé Vianoce celebritných detičiek

 

 Dvojičky od malinka, malinkata

Monroe…

… a jej braček Moroccan

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk