Katy Perry a Russell Brand sa rozvádzajú

pridal poppy 1.1.2012 o 7:00


Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno celebritné manželstvo, ktoré vydržalo. Alebo aj nie…Neviem ako vy, ale ja som to čakala. Bulimický narkoman a alkoholik závislý od sexu a kresťanská teenagerka , uväznené v ceckatom tele, ktorá potrebuje k prežitiu alkohol a ono im to NEVYŠLO?!

Nie, nevyšlo. Po tom, čo si Katy Perry odišla na sviatky užívať do teplých krajín, sa na internete objavili fotky bývalých manželov bez obrúčok. Najskôr havajská bezobrúčková Katy, neskôr londýnsky bezobrúčkový Russell. Tieto fotky nestihli poriadne ani vyvolať škaredé komentové vojny a už sa na internete objavila oficiálna správa o ich rozvode. Podľa všetkého mal pár ťažšiu hádku ešte pred Vianocami, a tak Katy riešila konflikt dospelo a racionálne; zdrhla.

Pár sa zosobášil v Indii v októbri 2010 (čiže spolu vydržali celých dlhých 14 mesiacov! Kim Kardashian, uč sa!). Spolu sa však ukazovali len zriedkakedy, keďže Katy chodila ukazovať cecky po celom svete (a spievala pri tom) a Russell sa venoval filmovým projektom, kvôli ktorým trávil väčšinu času v Anglicku. Ako dôvod rozvodu uviedol Brand „nezlučiteľné rozdiely“ (hah). Ja neviem, ja sa Russellovi ani nečudujem. Dobre nie je príliš „konvenčný“ čo sa psychickej stránky týka, ale podľa mňa je to človek, ktorý si toho dosť odsral a snaží sa s tým vyrovnať. A zobral si ťavu, ktorá strávila dospievanie zakomplexovaná v kostolnom zbore a teraz si to kompenzuje. Navyše, keby som chlap a moja manželka odpovie na otázku či je so mnou tehotná :“Do kelu, nie! Stále rada chľastám!“ tak ju akurát tak do prdele kopnem!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk