Tarabas, Tarabas, s tebou aj druhý raz

pridal sugar 4.1.2012 o 9:23


Meno Nicholas Rogers vám možno nič nehovorí, ale iná situácia nastane, keď sa povie: Tarabas z rozprávky Fantaghiro. Na tomto uhrančivom fešáčikovi fičali naše mamy a potom aj my samy. Poďme si pripomenúť jeho pôvaby a pohľad, ktorý by roztopil aj Antarktídu.

Nicholas Rogers je rodený Austrálčan. K tomu aby sa stal Tarabasom v talianskej rozprávke Fantaghiro (ktorá sa mimochodom natáčala v Česku a na Slovensku, keby ste náhodou zabudli) musel doslova prejsť dlhú cestu. Najskôr sa modrooký Nicholas zviditeľnil ako model, pracoval pre známe módne domy ako Lagerfeld, Ray Ban alebo Chiemsee. Jeho orgazmickú charizmu zhodou náhod zaregistroval režisér Fantaghiro Lambert Bava a pozval ho do Ríma na kamerové skúšky. Nicholasovi sa rola čarodejníka zapáčila a zahral si po boku Alessandry Martines (Fantaghiro) v tretej a štvrtej časti rozprávky, na základe ktorej som sa rozhodla, že keď vyrastiem, budem princezná. S mečom. A vlasy mi budú rýchlo rásť ako Fantaghiro (jeden deň sa ostríham a o mesiac už budem mať dlhé háro). A jasné… budem mať svojho Romualda (Tarabas ma vtedy až tak nebral).

Nicholas Rogers si zahral ešte napríklad vo filme Princezná a žobrák a v Pirátoch z Karibiku, ale nie v tých s Johnny Deppom, ale v televíznom seriáli. Po roku 2000 sa jeho krátka, rýchlo rozbehnutá filmová kariéra začala pomaly zastavovať a v súčastnosti asi netočí nič. Je takmer nemožné dopátrať sa k informáciám z jeho terajšieho života. Akoby sa prepadol pod zem. Dokonca ani na Wikipédii nie je – ani len krátka, mizerná zmienka o jeho existencii, s dátumom narodenia a superkrátkym biom. Nič. Toto si Tarabasík nezaslúžil. Niekde som sa dočítala, že sa mu pred pár rokmi narodila dcéra. Kto s Nicholasom chodí na kávu, sexuje, má ho na fejsbúku (svet je malý), skrátka o ňom niečo vie, nech napíše do komentov.

PS: Tak čo, nabudúce Romualdo? ??

 

 

 Súčasná superzachovaná podoba Fantaghiro a.k.a. Alessandry Martines ( teta má už takmer päťdesiat)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk