Z Justina Timberlaka bude ženáč

pridal dominique 5.1.2012 o 7:00


Po sexe s Milou Kunis, Amandou Seyfried, Oliviou Munn a bohvie kým ešte sa Justin Timberlake (30) rozhodol, že si užil dosť a požiadal Jessicu Biel (29) o ruku. Táto to s ním totiž vydržala až štyri a pol roka, ak nepočítame tie prestávky na sex. Tak to vyzerá, že ani budúci rok nebude chudobný na svadby.

Spevák sa s Jessicou zasnúbil už pred Vianocami, keď ju zobral na romantickú lyžovačku. Jessica vraj miluje snowboarding a preto hory boli perfektné miesto pre žiadosť o ruku.

Už to vidím. Krb horí, Jess si zababušená do deky popíja čajík s rumom. V diaľke hrá Justinova pieseň My Love. Chlapec spraví pár otočiek, vyskočí a dopadne rovno na koleno. Bejby, budeš mojou ženou? Hľa, aký veľký diamant som kúpil. A tak slovo dalo slovo a táto dvojka vraj nebola nikdy šťastnejšia ako teraz.

A my už môžeme tipovať, koľko im to zaláskovanie vydrží, koľkokrát zrušia zásnuby a či ju Justin stihne v budúcom roku nabúchať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk