Kanye West bude pokračovať tam, kde skončil Steve Jobs

pridal dominique 6.1.2012 o 11:34


Kanye West (34) už nevie čo od dobroty. Najprv sa chcel stať úspešným módnym návrhárom, teraz založil kreatívnu spoločnosť s názvom Donda (meno po jeho zosnulej matke Donde West).

Spoločnosť bude rozdelená do 22 oblastí, ktoré budú zahŕňať spisovateľov, dizajnérov, hudobníkov, vedcov, módnych návrhárov, publicistov, architektov, grafikov, manažérov, lekárov, právnikov a veľa ďalších povolaní. Firma sa bude orientovať na výrobu produktov, ktoré užívateľom poskytnú požadované zážitky a úžitok. Tieto produkty budú vylepšovať všetko čo počujeme, vidíme, cítime, alebo čoho sa môžeme dotýkať. Pôjde o výrobu, reklamu a produkciu takých produktov, ktoré budú spĺňať emocionálne požiadavky a zároveň budú mať úžitkovú hodnotu.

Kanye West tvrdí, že Donda začne tam, kde skončil Steve Jobs. „Postarám sa aj o ľudí, ktorí o mne nikdy nepočuli. Na planéte ich predsa existuje až 7 miliárd.” Ľudia, žiadny koniec sveta. Máme Kanye Westa. On sa o všetko postará.

Rapper si uvedomuje, že nie je zrovna najdôverihodnejší človek na svete, ale za ostatné dva roky si nekúpil nové auto a dokonca ani šperky. Všetky prachy totiž investuje do kreativity.

Kanye: „Potrebujeme silných, inteligentných, talentovaných ľudí, aby sa zapojili.”  Píšte na contactDONDA@gmail.com. Kanye odpíše všetkým. Yeaah.

 



Zaradené pod: Kanye West, hudba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk