Takže Khloe Kardashian nie je Kardashian, ale výsledok matkinej aférky. Neverííím.

pridal sugar 11.1.2012 o 22:27


 Začínam byť presvedčená, že ľahké mravy sú prudko dedičné.

Títo Kardashianovci sú hotová telenovela. Ale taká od osemnásť rokov, pretože trištvrte ich problémov, škandálov a najnovšie aj rodinných tajomstiev sa točí okolo sexu. Ženy z tohto rodu sú radodajnejšie než herečka počas kastingu do porna. Okrem toho sú to ešte slávou posadnuté mrchy, ktoré pre publicitu urobia čokoľvek, uzavrú manželstvo na dva mesiace alebo si dajú spraviť rontgen zadku. Teraz hovorím najmä o Kim, ale zdá sa, že ona nie je v rodine majster, ale učeň. Jej matka Kris Jenner (56) toho počas svojho života tiež povyvádzala viac než dosť, avšak v čase jej mladosti ešte nefičali na internete domáce sex kazety, takže titul hollywoodskej štetky si vyslúžila až jej ritnatá dcérenka.  Kris však tiež nezaháľala. Nabalila si prachatého manžela, právnika Roberta Kardashiana, s ktorým mala štyri deti. Podľa všetkého sú však len tri skutočne jeho. Ups.

Kim, Kourtney a ich brat Rob by mali byť Kardashianovci, Khloe matkin suvenír z jej milostného vzťahu. To, že najmohutnejšia z Kardashianiek nie je biologickou dcérou muža, ktorý ju vychoval, sa klebetí už dlhšie. Najnovšie túto tému otvorila žena Roberta Kardashiana J. Ashley, ktorú si zobral po rozvode s Kris Jenner: , , Povedal mi, že Khloe nie je jeho. Oznámil mi to pokojne, ako fakt. Nikdy nežiadal o test otcovstva, vedel, že Kris otehotnela s milencom. Napriek tomu sa snažil udržať manželstvo. Khloe bral ako svoju dcéru, veľmi ju miloval.“  Robert Kardashian je už nebohý, od neho sa vyjadrenia nedočkáme. Keď sa však zamyslíme nad vizuálom Khloe a porovnáme ho s výzorom jej dvoch sestier, ktoré jej siahajú zhruba po lakte, nie je toto “škandalózne odhalenie“ až takým prekvapením. Zostáva posledná otázka: Kto, dokelu, je Khloin otec?

  

Khloe medzi sestrami vždy vytŕčala (nielen výškou)

 

 Z rodinného albumu Kardashianovcov

 Khloe si s otcom zjavne rozumela…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk