Máme nového princa popu

pridal sugar 12.1.2012 o 22:35


Bože, už je to tu. Médiá sa predbiehajú, kto dá Bieberovi honosnejší prívlastok. Najnovšie sa uchytil „Princ popu“ – v podstate to bola len otázka času. O dôvod viac, aby Justin začal veriť, že je naozaj vyvolený, prišiel spasiť ľudstvo a ten chlapík, čo umrel na kríži, bol len jeho „predskokan.“

Justin si začína veriť čoraz viac. Dôkazom sú rozhovory, v ktorých jasne dáva najavo, že chce byť najväčší z veľkých. Dokonca mu ani nestačí titul „Princ popu.“ Chce byť kráľ. Aspoň to prezradil v rozhovore pre časopis V, ktorý je jednou veľkou katastrofou. Okrem toho, že v každej druhej vete cítiť Justinov rodiaci sa mesiášsky komplex, na sprievodných fotografiách vyzerá… no, to sa ani nedá opísať jednou vetou. Komentáre nechám na vás. ??

Justin v rozhovore ďalej vyznal svoj obdiv k Michaelovi Jacksonovi, ktorého považuje za svoj idol. A chce raz dokázať to čo on. Prípadne viac. No uvidíme Justinko, uvidíme.

, , Chcem byť úspešný a veľký v tom čo robím. Naozaj chcem robiť hudbu najlepšie ako sa len dá. Chcem byť najlepší. Na svete. Chcem byť lepší než hocikto, kto to predtým robil. A preto musím robiť všetko preto, aby sa to stalo, vážiť si ľudí, mať k ním rešpekt, byť na nich dobrý a tvrdo pracovať. Makať ako sa len dá.“

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk