Lily Allen je nebezpečná, dostrelí na tri metre. Mlieko zo svojich bradaviek.

pridal poppy 12.1.2012 o 17:26


Lily vďaka materstvu zistila, že má superschopnosť. A nie hocijakú! So svojím materským mliekom dokáže „vystreliť“ až do vzdialenosti troch metrov.

Hoci speváčka drží jazyk za zubami pokiaľ ide o jej dvojmesačnú dcéru Ethel Mary, o svojich „nových“ prsiach rozpráva rada. Keď sa jej britská novinárka prostredníctvom twitteru spýtala, či dokáže svoje prsia použiť ako zbraň, Lily priznala, že dostrelí tak tri metre. Okrem toho sa veľmi ochotne vyjadrila aj ku „kvapkajúcim bradavkám“: „Raz som odišla z domu bez vložiek do podprsenky,  celá som sa okvapkala a musela som sa utierať na ulici“. Aj napriek tomuto materskému (vraj veľmi bežnému) faux pas má Lily svoje kozy rada a je očarená ich funkčnosťou.

Ethel Mary je prvým dieťaťom speváčky a jej manžela Sama Coopera. Pár sa zosobášil minulý rok v lete a práve počas svadby oznámil speváčkino tehotenstvo. Lily má za sebou (bohužiaľ) už dva potraty, a tak sa nemožno čudovať, že na dcéru uvalila informačné embargo. Jej meno preniklo na verejnosť len pred pár dňami, keď sa Lilyina mama „prekecla“ na facebooku a samotná Lily sa k jej narodeniu vyjadrila len raz, keď poďakovala známym a fanúšikom za podporu. Kvapkajúce bradavky alebo nekvapkajúce bradavky, s Lily sa samozrejme tešíme a držíme jej palce.

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Lily Allen, OMG!, cecky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk