Kelly Brook: Ak chcete byť štíhli, sexujte

pridal dominique 18.1.2012 o 8:30


Kelly Brook (32) ukázala svoje ženské krivky v novej kampani pre značku New Look, pre ktorú navrhla vlastnú kolekciu spodného prádla.

Britka robí svojej kolekcii promo nielen na obrázkoch. „Táto kolekcia je neuveriteľne pohodlná a vyzerá super sexy.”

Tiež rozdáva múdre rady, ako sa na správnu celebritku patrí. „Dievčatá s veľkými prsiami by nemali nosiť podprsenky, ktoré ich zbytočne zmenšujú. Mali by prijať svoje krivky. Mali by nosiť francúzske nohavičky, ktoré zdôrazňujú pás.”

A čo robí Kelly preto, aby vyzerala tak skvelo? „Treba všade chodiť pešo, navštevovať saunu, aby ste sa zbavili toxínov, piť veľa vody a veľa sexovať. To je dobrý kardiotréning.”

Modelka, ktorá si zahrala vo filme Piraňa 3D v rozhovore pre denník Telegraph prezradila, že ak by sa viac sústredila na filmovú kariéru, mohla mať Oscara ako Kate Winslet. „Často uvažujem nad tým, že keby som sa poriadne sústredila na jednu vec, mohla som mať za sebou hereckú kariéru ako Kate Winslet alebo byť špičkovou tanečnicou.”

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk