Vyžehlená Taylor Swift a vystrašená Zooey Deschanel na februárových titulkách

pridal dominique 18.1.2012 o 7:00


Môže sa vyhlásiť najhoršia titulka magazínu za rok 2012 už po osemnástich dňoch? Pretože by ju podľa mňa získal magazín Allure a vystrašená Zooey Deschanel. Sestra Katy Perry je pritom kočka a dokonca aj sympatická, takže by si zaslúžila kvalitnejšiu titulku.

V magazíne prezradila, že je veľmi pozitívny človek. Dokonca aj napriek tomu, že ju ako malú šikanovali dievčatá v škole. „Dievčatá mi pľuli do tváre, ľudia boli na mňa zlí. Plakala som každý deň.”

Zooey ste mohli vlani vidieť v komédiách My Idiot Brother a Your Highness. Tento rok sa objaví v dráme Robbery of Ellie May.

Taylor Swift sa objavila na titulke Vogue. S veľkým klobúkom a veľkými nozdrami. To sa asi stáva, keď vás fotia zdola. Našťastie jej nejaká dobrá duša vyžehlila vlasy a Taylor nevyzerá ako ovečka.

V rozhovoroch neprezradila nič zaujímavé. O jej vzťahoch: „Myslím si, že som múdra, ale keď sa zaľúbim, som hlúpa. Práve teraz nemám nikoho a všetko je v poriadku. Mám skvelý život a nepreplakala som Vianoce. Som naozaj spokojná.”

Dosť kecov, čo hovoríte na fotky?

 

Zooey Deschanel

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk