Hollywoodske trosky sa bijú o televíznu úlohu

pridal poppy 19.1.2012 o 12:24


Kto si zahrá Elizabeth Taylor v novom filme? Vyslúžená Playboy väzenkyňa, ktorá má mizerný talent, alebo rozmaznaná sexy fiflena, ktorá nevie hrať vôbec?

Lindsay bola ešte nedávno odpísaná, no stačilo sa vyzliecť a úlohy sa začínajú sypať (a ešte na tom aj slušne zarobila). Minulý týždeň sa objavili informácie, že si zahrá Elizabeth Taylor vo filme „Liz and Dick“, ktorý pripravuje televízia Lifetime. Tento film by sa mal sústrediť na mladú Elizabeth a jej búrlivý vzťah s Richardom Burtonom (s ktorým bola zosobášená hneď dvakrát). Lindsay sa už tešila; dokonca začala poctivo makať na výkone verejno-prospešných prác, aby sa čo najskôr mohla pchať pred kamery. Hoci sa zdalo, že rola je len a len jej (nie, neviem s kým spala), pred pár dňami o ňu začala bojovať ďalšia neschopná herečka, Megan Fox. Výkonný producent povedal pre magazín E!, že o úlohe rokujú hneď s niekoľkými herečkami (celkom by ma zaujímalo, aké sú tie ďalšie „herečky“), pretože u Lindsay môže jej výkon trestu skomplikovať situáciu.

Uznávam, Megan vyzerá oveľa lepšie, ale herečka je hádam ešte mizernejšia ako Lindsay (sama sa čudujem, že niekto môže byť ešte horší). Celkovo mám problém vyrovnať sa s faktom, že niektorá z týchto…(novoročné predsavzatie, že nebudem vulgárna…až tak) slečien, bude hrať hollywoodsku ikonu (aj keď ide len o televízny film). Ale zasa, ani Liz nebola za svojich mladých čias žiadnym anjelikom; zničila dve manželstvá (okrem tých svojich) a jej hereckú kariéru sprevádzal škandál za škandálom. Napriek tomu to však bola dáma so šarmom, ktorá neskončila za mrežami a nenazvala žiadneho režiséra Hitlerom.

Lindsay…

Megan…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk