Tá týpkyňa z filmu „Muži, ktorí nenávidia ženy“ je nominovaná na Oscara

pridal sugar 24.1.2012 o 22:25


Rooney Mara, ktorú prednedávnom ešte nikto nepoznal, (26) získala po nominácii na Zlatých Glóbusoch, aj nomináciu na Oscaroch 2012. Tú prvú nepremenila, premení tú druhú?

Dnes bola zverejnená informácia, kto bude mať šancu získať plešatú sošku na tohtoročných Oscaroch a kto tú šancu definitívne stratil. Šou sa bude konať 26. februára a my s dominique budeme pritom. Pri obrazovkách našich laptopov. Kukať šou online. Jesť pukance, čekovať róby, ohovárať, sledovať účesy, trapasy, dojímavé ďakovačky, umelé hollywoodske úsmevy, z ktorých vykúkajú ešte umelšie zuby. A čo vy, budete pozerať?

Na Oscaroch má možnosť zaujať aj mladučká Rooney Mara, ktorá je nominovaná v kategórii Najlepšia herečka v hlavnej úlohe spolu s takými menami ako Glenn Close ( film Albert Nobbs), Violou Davis (The Help), Meryl Streep (The Iron Lady) a Michelle Williams (My Week with Marilyn). Rooney zahviezdila vďaka filmu The Girl with The Dragon Tattoo alebo teda Dievča s tetovaním draka. V našich kinách práve beží tento film pod názvom Muži, ktorí nenávidia ženy, pretože jazykový redaktor, ktorý mal preklad na starosti to preháňa s kreativitou alebo trpí vážnou očnou vadou. Prípadne naraz. Tak určitéééé.  Rooney bola v “Mužoch atď.“ naozaj presvedčivá, pozitívne kritické ohlasy si naozaj zaslúži. Ak sa pýtate, kto to tvrdí, tak som to ja. Bola som si pozrieť tento film, ktorého predlohou sú tri dektívne romány švédskeho spisovateľa Stiega Larssona (ten to už má chudák za sebou – dostal infarkt, keď mal len päťdesiat rokov, dva týždne po dokončení záverečnej časti trilógie! Svojho úspechu ani zaslúžených miliónov sa za svoje svetove bestsellery nikdy nedožil, knihy sa stali hitmi až po jeho smrti.) Rooney vo filme naozaj baví, veríte jej ten drsný image, náturu, falošné tetovania aj to znásilnenie do zadku. Či už ide o to prvé, alebo druhé… Pokojne si choďte film pozrieť, tento rok budete vidieť  omnoho väčšie sračky (tým nechcem naznačiť, že toto sračka je).

PS: Pikoškou je, že o rolu filmovej Lisbeth Salander, ktorú nakoniec získala Rooney Mara, sa bili na konkurze aj herečky Natalie Portman, Scarlett Johansson, Carey Mulligan a Mia Wasikowska. Myslím, že rejža vybral dobre, neviem si predstaviť Scarlettku so všetkými tými pírcingmi

 

Rooney Mara musela kvôli filmu zmeniť image, prefarbila a ostrihala si dlhé vlasy a naučila sa rýchlo písať na klávesnici a  hackovať všetko na počkanie ??

 

Upravená Rooney. Fotky sú z Golden Globes a jednotlivých svetových premiér  filmu Dievča s tetovaním draka, na ktorých jej robil spoločnosť  filmový kolega Daniel Craig. Vo filme im to svedčalo… aj pri sexe ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk