Ó Bože, syn Rickyho Martina vyzerá ako gay už teraz

pridal sugar 25.1.2012 o 12:38


Prisahám, že tento účes nosil asi dva roky môj dobrý kamarát, kaderník Majko. Takúto prehodenú, vyžehlenú ofinku nalepenú na čele,  nosí tiež jeden teplý predavač v bratislavskom Mangu. Inak, chcete vidieť dlhoročného frajera Rickyho Martina, s ktorým svoje dvojičky vychováva? Spoiler: Je to riadny jebač. ??

Ricky Martin (40) sa vybral so svojimi dvoma chlapcami (ktorých je biologickým otcom a po umelom oplodnení mu ich porodila neznáma matka) do talianskej reštaurácie v New Yorku. Dvojčatá Matteo a Valentino rastú ako z vody a šialene dobre vyzerajúci tatko sa stará, aby boli jeho malí šampióni trendy. Nemám nič proti crazy účesom na malých chlapcoch, len konkrétne tento mi pripomenul zástupy všetkých nastajlovaných gayov, na ktorých narážam v bratislavských uliciach. Nesúďte ma, ja v žiadnom prípade nesúdim ich. ?? Dokonca ani to, že homosexuáli si zakladajú rodiny. Som smutná iba z toho kupovania si materníc, ktoré sa začalo v Hollywoode praktizovať. Prečo si gay túžiaci po rodičovstve neadoptuje nejakú sirotu a neposkytne jej šancu na lepší život, keď je na svete toľko opustených detí?! Prečo si radšej zaplatí ženu, ktorá je ochotná (!) zapredať svoje vajíčko a maternicu, porodiť dieťa, vzdať sa svojich materských práv a nikdy viac svojho potomka nevidieť? Deti potrebujú matky! Potrebujú poznať odkiaľ vlastne pochádzajú… Akoby ste sa cítili vy, keby ste sa dozvedeli, že vaša matka si dala vstreknúť spermie od vášho otca kvôli prachom?  Toto je choré! Neetické a zlé.

Ricky Martin vychováva dvojičky s dlhoročným partnerom  Carlosom Gonzalezom Abellom, s ktorým sa nikdy neukazuje na verejnosti. Hoci spolu žijú, ich vzťah sa snaží Ricky medializovať čo najmenej. Nielenže sa s Carlosom neobjavuje na červenom koberci, ale málokedy sa s ním objaví vôbec medzi ľuďmi, kde by ich mohli načapať paparazzi. Najnovšie sa začalo šepkať o tom, že sa s Carlosom plánujú vziať v Španielsku, kde sú svadby gayov povolené. Ricky správu dementoval stým, že , , sa o tom nerozprávajú, nemyslia na to.“  Tiež prezradil, že túži po dcére a , , veľmi rád by ju mal už tento rok.“ Či to v preklade znamená, že našiel ďalšiu ženu s predajnou maternicou, alebo tentokrát zaloví v detských domovoch, zatiaľ ani srnka netuší. Ale bude ešte veselo.

 

 

 

 

 

 

 Carlos Gonzalez Abella

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk