Ako dnes vyzerajú herci zo seriálu Krok za krokom

pridal sugar 26.1.2012 o 22:39


 

Krok za krokom si rozoberieme hviezdy seriálu Krok za krokom. Ten sa viacerým z nás spája s detstvom a dospievaním. A s Kouďákovým nesmrteľným „čéče“, ktoré v skutočnosti nikdy nevypustil z úst. Teda v pôvodnej anglickej verzii, samozrejme :).

Herci nám vyrástli, či lepšie povedané zostarli. Predsa len, seriál sa začal natáčať v roku 1992 a ukončený bol stošesťdesiatou epizódou o šesť rokov neskôr. A odvtedy pretieklo veľa vody v Dunaji. (U nás sa za ten čas vypracoval hore , , ten najlepší raper v Europe,  f celej zemegule, f celej galaxii, vy vyjebaní žebraci. Kde mate zlaté hodziny? Nemáte, čo? A viete prečo? Malo si serete dohuby.“)  Zaujímavé je, že pre mladučkých hercov bol televízny hit perfektným odrazovým mostíkom, ale ani jeden z nich sa – potom čo padla posledná klapka – výrazne nepresadil. Jediní, ktorí naozaj nezapadli prachom sú (pra)starí televízni harcovníci, Patrick Duffy a Suzanne Somers. Tí sa v médiách objavujú už len preto, že sú seriálovými legendami (Duffy) alebo, že súťažia s Donatellou Versace o to, kto si ľahne pod nôž viackrát (Somers).

Sem-tam sa na hollywoodskej párty objaví Christine Lakin (Al Lambert), ale okrem toho, že pózovala pre niekoľko pánskych magazínov a strápnila sa po boku Paris Hilton v prepadáku The Hottie and The Nottie veľmi nezaujala. Kouďák, Dejna a Keren (píš ako v českom dabingu počuješ) majú ďaleko od áčkových aj béčkových hercov.  Na hollywoodskom premenlivom trhu sú nezaujímavým “tovarom“. Tiež to vyzerá tak, akoby o svet šoubiznisu už viac nemali záujem. Kto ale stopercentne v šoubize skončil, sú J.T a Brendan (Brandon Call a Josh Bryne). J.T. prevádzkuje pumpu a Brendan, ktorý sa zo šou vytratil v 6. sérii, sa živí predvádzaním historických bojových umení. Možno ho niekedy uvidíte na Bojnickom alebo Oravskom zámku. ??

 

 Patrick Duffy  alias Frank Lambert

 

 Suzanne Somers alias Carol Foster Lambert

 

 Staci Keanan alias Dana Foster. Toto nie je fotoshop, ona naozaj nestarne ??

 

 Angela Watson alias Karen Foster. Podobná pani nám zvoní vo vchode a prehovára nás, aby sme sa stali jehovistami

 

 Christopher Castile alias Mark Foster

 

 Sasha Mitchell alias Cody Lambert

 

 Christine Lakin alias Alicia „Al“ Lambert

 

 Brandon Call  alias J.T. Lambert

 

 Jason Marsden alias Richie Halke (Aj mňa tá premena bolí, kedysi bol naspapanie)

 

 Bronson Pinchot alias Jean-Luc Rieupeyroux

 

 Patrika Darbo alias Penny Baker

 

Josh Bryne alebo Brendan Lambert. Áno, toto z neho NAOZAJ vyrástlo. OMFG! Keďže je to bomba dňa, tu ho máte vo väčšom vydaní:

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk