Brad Pitt a jeho palacinkové sľuby

pridal poppy 26.1.2012 o 15:36


Neviem ako vy, ale ja som tak trochu zabudla, že Brad Pitt je aj herec a nie len profesionálny otec. Je pre mňa ťažké vnímať ho samostatne, mimo dua Brangelina, a tak celkom ma prekvapilo, že okrem cien ako Otec všetkých detí sveta či Najlepší manžel v tejto aj akejkoľvek inej dimenzii poškuľuje aj po Oscarovi.

Brad ukázal svoj kukuč hneď v dvoch nominovaných filmoch; Tree of LifeMoneyball. Ten prvý, tak trochu alternatívny, si z Cannes priniesol Zlatú palmu a je nominovaný v kategórii Najlepší film. V tejto istej kategórii je nominovaný aj druhý Pittov film, Moneyball. Práve vďaka nemu je otec Bradko nominovaný v kategórii Najlepší herec. „Dnes ráno spravím palacinky pre všetkých!“ povedal Brad v telefonickom rozhovore pre Today Show v utorok ráno, chvíľu po tom, čo sa dozvedel o svojej nominácii (zavádzal…ja na tie palacinky furt čakám a nič).

Tohtoročné nominácie sú celkovo zaujímavé a som zvedavá, čo z toho bude. Pittova kategória je obzvlášť „nabúchaná“. Okrem Bradovho zadku ide aj od pozadia Georgea Clooneyho (Bradovho BFF) za film The Descendants, Garyho Oldmana za filmovú adaptáciu špionážneho románu Tinker Tailor Soldier Spy, Jeana Dujardina za úlohu čiernobieleho herca vo filme The Artist a Demiana Bichira (áno, to je ten južan, čo prášil Nancy z Weeds) za film A Better Life.

A na čo sa Brad najviac teší? Na Georga, samozrejme: „Je to zábavnejšie, keď tam máte kamaráta a nikto nie je lepší ako George. Dajte mu všetky sošky a keď už žiadne nemáte, vyrobte mu nové!“ Tak tomu sa hovorí skutočný priateľ.

 

 

 

 

 

 BFF:)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk