Elisabeth Canalis, (s) týmto Georga nenaserieš

pridal sugar 1.2.2012 o 22:52


Elisabethu Canalis, ex Georga Clooneyho načapali paparazzi pred pár dňami vymieňať si sliny so Stevem- O. Kto nepozná Steveho – O mal by si pozrieť nejakú časť show Jackass, z ktorej budete chytať záchvaty smiechu, alebo vás bude napínať. Niekedy aj oboje.

A je to jasné. Elisabetha Canalis (33) naháňa slávu ako je to len možné a keďže sa na ňu minulý rok v júni vykašľal Džordžo Klúny, pretože si našiel iný ozdobný prívesok, nastal čas nájsť si nejakého nového známeho chlapa. Lebo zjavne to ide Elisabeth najlepšie. Niekde sa ešte uvádza, že je aj herečka, ale také “hééérečky“ mi dobre poznáme… Spomeňte si aspoň jeden film, v ktorom hrala. No vidíte.

Tentokrát však musela byť Eliška riadne zúfalá, keď si po hollywoodskom áčkovom hercovi, narazila vtipálka, ktorý sa preslávil tým, že rád grcia na kameru, nechá sa ostriekať hadicou z hovnocuca alebo riskuje svoj život len aby bola sranda. Steve-O je legenda zvráteného humoru, ale po veľkom súste Georgovi je to len omrvinka.

PS: Ale keby sa Canalis dala premenovať na Elisabethu CANABIS, možno by sa k Stevemu hodila viac. ??

 

 

 Steve-O

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk