Spice Girls opäť spolu alebo platformy v pozore

pridal poppy 1.2.2012 o 14:05


Keď sa povie Spice Girls, vybavím si hnusne sladký oranžový sprej, skákanie pred zrkadlom a neónové tenisky na nehoráznej plastovej platforme. Jednoducho… moje detstvo.

Móda to bola sprostá, to musíte uznať všetci. Ale tie ženské! Dobrovoľne priznávam, Spice Girls boli, sú a  budú mojím guilty pleasure (aj keď na Blue nemajú). Vždy, keď sa mi pošťastí ocitnúť na nejakej diskotéke a náhodou zahrajú Wannabe (podľa toho inak viete, že je to dobrý podnik) tak skáčem ako taká pomätená desaťročná krava. A tak som sa potešila, keď som sa dozvedela, že sa (aj keď len nachvíľu) dajú dokopy.

Táto informácia síce ešte nie je potvrdená, no Melanie Brown sa prekecla, keď povedala, že sa teší na koncert pri príležitosti osláv narodenín kráľovny Alžbety II. Hoci sa dámy z legendárnej dievčenskej skupiny až tak často nestretávajú (vystupovali spolu naposledy v roku 2007), Mel B priznáva, že je za každé ich spoločné vystúpenie: „Milujem svoj SG účes a platformy! Kedykoľvek som ochotná sa do toho pustiť.“

Kráľovská rodina ma pravdepodobne do VIP lóže na koncerte nepozve, ale určite si budem doma predstavovať, že mám desať a skákať (a áno, viem, že je to choré!).

A čo vy, chýbajú vám Spice Girls?

 

Spice Girls v čase, keď ich celý svet „žral“. Kto by vtedy predpokladal, že Victoria bude z nich najznámejšia a najbohatšia?

 

Keď to dali dokopy naposledy…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk