Criss Angel a jeho smrteľne nebezpečné krotenie živlov

pridal sugar 5.2.2012 o 22:55


Niekto tu písal, že chce pikošku o Crissovi Angelovi, tak si hovorím: Prečo nie? Mágia je predsa všade okolo nás. Treba len poriadne otvoriť oči a myseľ. Načúvať volanie astrálneho sveta. A zhúliť sa. Definitívne sa spráskať. Zázraky sa budú diať na počkanie.

Christopher Nicholas Sarantakos. To nie je zaklínadlo, ale skutočné meno Crissa Angela, ktorý sa za “Anjela“ pasoval sám. Hoci na prvý aj druhý pohľad vyzerá mlado – akoby jeho emo dospievanie skončilo len nedávno – Criss má už 44-rokov. A stále ho baví presviedčať nás a samého seba, že je najväčší kúzelník od čias Houdiniho (Fuck David Copperfield!), minimálne je lepší ako Harry Potter (v prvom ročníku na Rokforte). „Kúzel“ predviedol viac ako dosť. Chyba lávky, že pred zaplatenými komparzistami, ktorých akože stretáva na ulici. Tí potom nad jeho mágiou neveriacky krútia hlavou a stále dookola opakujú , , ou máj gad, ou maj gad“ alebo , , toto nie je možné!“ (záleží od scenáristu). Angelove kúzla sú vlastne dobre premyslené kaskadérske kúsky a sem-tam len triviálne triky s kamerou.

Jediné kúzlo, ktoré Criss skutočne ovláda je superrýchle líčenie očí čiernou ceruzkou. Hííí, vy ste to nevedeli? Verili ste, že naozaj vie chodiť po vode a levitovať? V tom prípade to odvolávam a vy pekne zavolajte svojmu psychiatrovi a rozoberte s ním rozhorčenie z tohto článku. A neprestávajte veriť. Raz určite vypátrate pravú adresu Santa Clausa a on vás pozve k sebe na sušienky s mliekom. Pozve aj Crissa, ktorý predvedie životu nebezpečné kúzlo tzv. , , Krotenie živlov„. Bude topiť sneh na vodu. V hrnci na plyňáku. Nezabudnite mu zatlieskať a vypýtať si podpis.

 

Criss má svoju pravidelnú šou v Las Vegas, o ktorú je veľký záujem

 

Vedeli ste, že randil s Holly Madison? Criss bol ženatý iba raz, vzal si svoju dlhoročnú frajerku JoAnn Winkhart, ale manželstvo im vydržalo len štyri roky. Criss sa minulý rok zasnúbil s nejakou Sandrou Gonzalez

 

A teraz niečo na pobavenie. Criss a brada…

 

…Criss a jeho kedysi dlhé vlasy…

 

…Criss a jeho „zázraky“. Ježiš by mal Angela zažalovať za kopírovanie. Na chodenie po vode má predsa patent jedine on

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk