Ste zvedaví ako vyzerá Beyonce po pôrode?

pridal sugar 7.2.2012 o 22:42


Verte mi, bude to šok…

Šok spočíva v tom, že Beyonce po pôrode vyzerá v podstate rovnako ako Beyonce pred počatím dcérky Blue Ivy, s tým rozdielom, že si strčila do podprsenky Jay-Ziho fusakle, natiahla na seba šaty maximálne, ale maximálne zvýrazňujúce jej oblé krivky a posledný týždeň raňajkovala a večerala burger. Dvojitý. S hranolčekmi a colou. Tento popôrodný look Beyonce len ďalej živí reči, že v skutočnosti nikdy tehotná nebola a Blue vynosila neznáma náhradná matka.

Naozaj sa mi nechce špekulovať o tom, či Beyonce zo seba svoje prvé dieťa vytlačila, alebo jej ho za prachy vytlačila nejaká iná žena, ktorá pravdepodobne už niekde leží zakopaná sedem metrov pod zemou, pretože ak je niekto ochotný vodiť celý svet za nos a deväť mesiacov si vypchávať brucho vankúšom, som si istá, že na jednu vraždu by sa pokojne zmohol. ?? Respektíve by podpísal tučný šek na , , odstránenie nežiaduceho svedka.“ Veď toto tí bohatí celý čas robia, nie? Nechávajú špinavú prácu na druhých. Lebo majú money. Na čo by si nejaká speváčka kazila postavu, keď jej decko môže vynosiť , , kúpená maternica“? Aby ste ma pochopili… riadky vyššie sú myslené čisto hypoteticky. Neobviňujem Beyoncé z ničoho. Vlastne verím, (chcem veriť!), že bola naozaj tehotná a bodka. Keďže som vždy verila, že patrí k tej malilinkej skupine normálnych celebrít, viac sa v tom vŕtať nejdem. Nechám na vás, aby ste si sami vyvodili závery.

 

Beyonce sa prvýkrát po narodení Blue Ivy objavila na koncerte Jay-Ziho v New Yorku

 

 

 

 

 

 

 

Beyonce pár týždňov pred pôrodom: Počas tehotenstva sa takmer vôbec nezmenila, zdalo sa, že nepribrala ani gram

 

 

Každý chce vidieť Blue Ivy, na prvý obrázok si však musíme ešte počkať. Tu sú dve jej možné podoby ??

 

 

 

 LOL na záver

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk