Halle Berry sa sťahuje do Európy

pridal dominique 10.2.2012 o 10:14


Konkrétne do Francúzska, za jej milým Olivierom Martinezom. Už požiadala o povolenie presťahovať sa aj s dcérkou Nahlou.

Halle to však nerobí pre svoju lásku k Olivierovi či croassantom, ale preto, aby dostala svoju malú čo najďalej od jej otca, ktorým je Gabriel Aubry. Ak túto dvojicu sledujete nejaký ten piatok, tak viete, že po rozchode jednoznačne nezostali najlepšími priateľmi. Halle obviňuje Gaba, že je rasista, násilník, agresor a čo ja viem ešte čo.

Nie som na nikoho strane, ale chodil by Gabo s Halle, keby bol taký rasista a bojoval by o svoju dcéru, pravidelne si ju od mamy brával a staral sa o ňu? Ako to však medzi nimi je, vedia asi iba oni.

Ďalší dôvod, prečo si chce Halle zbaliť kufre je, že sa v krajne najobéznejších ľudí necíti bezpečne. Bláznivých fanúšikov je v Hollywoode oveľa viac než vo Francúzsku.

Halle nemala ľahké detstvo. Jej otec bol alkoholik, ktorý opustil rodinu a herečka sama priznala, že dodnes trpí výkyvmi nálad, hystériou, depresiami či nočnými morami.

Olivier

Gabriel Aubry a Nahla

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk