Lindsay Lohan kvitne…

pridal sugar 10.2.2012 o 11:51


….kvitne ako burina. Nie je z nej žiadny úžitok, je jej všade plno, serie vás už len jej existencia, a čo je najhoršie, nedá sa jej zbaviť. Rovnako ako na burinu, sa na Lindsay (v poslednom čase) nedá ani pozrieť.

Lindsay Lohan (25) sa najnovšie objavila tento týždeň na večierku amfAR New York Gala. Tu sa , , blysla“ na červenom koberci ako to dokážu len kokaínom zničené hviezdy tretej kategórie. Okrem toho, že vyzerala, že je nakoksovanou mysľou úplne mimo (možno uprostred dlhého rozhovoru s Jim Morrison, ktorému do reči stále skákala Amy Winehouse), predviedla svoj nový účes,  pozostávajúci z ešte peroxidovejšej blond a ofinky. Predstavujem si, že prišla za svojim kaderníkom a povedala mu: , , Urob mi na hlave niečo, čo vysiela informáciu do okolia, že dávam za topánky Jimmy Choo alebo nocľah a jedlo.“  Apropos, iróniou osudu je, že spomínaný večierok bol charitatívny a Lindsay by sama nejaký ten vyzbieraný dolárik potrebovala, keďže sa stále hovorí o jej finančných problémoch a poslednú skutočnú prácu mala… dávno. Keď sa ešte piesok lial a voda sypala a Kontrafakt na čele s Rytmausom nechcel vystupovať na jednom pódiu s I.M.T. Smile, pretože Tásler bol na týchto ťažkých rapperov vraj , , príliš komerčný.“ Ten chlapík, čo každých päť minút vyskakuje na obrazovke markízy na striedačku s Darou Rolins, je Rytmaus, však?

Poďme ďalej, kým sa moje riadky zvrtnú k téme seremsidohuby.sk. Lindsay určite pomohla finančná injekcia v podobe jedného milióna dolárov, ktorý vyfasovala za svoje nahé akty v Playboyi. Z fotiek svojich ceckov však nemôže žiť večne. Som naozaj zvedavá k akému zúfalému riešeniu sa uchýli tak o pol roka, keď jej dôjdu peniaze na drogy a zväčšovanie huby injekciami. Neviem ako vám, ale mne to vychádza na luxusnú prostitúciu. Vlastne moment, s tou už musela začať. Za čo by zacvakala všetky svoje exkurzie na súd a následné kaucie? Niektoré ženy by mali ďakovať Bohu, že vymyslel vagínu. Bez nej by umreli hladom.

A nezabúdajte: Najdôležitejšie v živote je mať drahé hodziny. Najlepšie Breitlingy. Bez nich ani nejste človek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk