Ako vyrástli hviezdy z hviezdičiek v Mickey Mouse Clube

pridal sugar 15.2.2012 o 16:43


Dobre sa pozrite na tento obrázok. Nie sú to len také nejaké deti pózujúce v Burde na začiatku 90. rokov. V tých (ešte) nevinných tváričkách by ste mali rozpoznať štyri veľké hviezdy, ktoré svoje kariéry odštartovali v Mickey Mouse Clube. 

Mickey Mouse Club odchoval mnoho úspešných hercov či spevákov. Určite aj veľa skrachovaných narkomanov, ktorí momentálne nevedia čo so životom a každý deň spomínajú na to, aké to bolo cool byť detskou hviezdou. Ale tak už to v šoubiznise hold chodí. Spomeňme si len na nášho Kuka. Kedysi ho poznalo každé dieťa na Sovensku a teraz jeho úbohým handrovým telíčkom vytierajú upratovačky hajzle v Mlynskej doline. Alebo žeby skončil lepšie? Ako vankúšik na ihly? Nemáte o ňom náhodou nejaké správy?

V jeden rok sa v Mickey Mouse Clube stretli štyri deti (tie ostatné nás nezaujímajú, veď ich nikto z nás nepozná! ?? ): Britney, Christina, Justin a Ryan. Vtedy ešte nemohli predpokladať, že každý z nich zarobí pekných pár miliónov dolárov a dosiahne svetový úspech. A niekto z nich si vyholí hlavu. A niekto bude šukať Jessicu Biel. A niekto Evu Mendes. A niekto bude menštruovať samoopaľovací krém na pohrebe Etty James

 

 Christina Aguilera

 

 Ryan Gosling

 

 Britney Spears

 

Justin Timberlake

 

 J.C. Chasez

 

Keri Russell

 

 

 

 

 Budúce sexsymboly…

 

Budúci milenci…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk