Hahaha, Jean-Claude Van… hohoho… Damme… hehehe…

pridal sugar 15.2.2012 o 13:07


Prepáčte, nedokážem napísať úvod k tejto pikoške, lebo sa mi začalo od smiechu štikútať. Sakra. Idem sa pozrieť do zrkadla, nech sa trochu nastraším ( včera bol žúr a ja som sa dnes ešte ani neučesala, aj môj pes sa na mňa díva nejako čudne, ráno dokonca trochu vrčal ?? ??   ) vy si zatiaľ kliknite na pokračovanie, kde na vás čaká ešte pár vtipných fotiek s „Mrožím mužom“ Žánom Vandamom.

Žán (51) sa na staré kolená, či v jeho prípade skôr: na staré svaly, nerozhodol zmeniť imidž len tak pre nič za nič, dôvodom tejto vizuálnej premeny je film Welcome to the Jungle. A Žán si tú „džungľu“ na tvári naozaj nechal narásť. Husté fúziská, ešte hustejšie bokombrady… už mu chýba iba kožená čiapka a s koženou bundou a nohavicami, a Pán Otrok zo South Parku by už viac nebol iba kreslený. Nemôžem si pomôcť ale presne takýto porast na ksichte mi pripomína gayov z 80. rokov. Alebo teplú atmosféru legendárnej Modrej ustrice. Chápete, však?

Žán nám za tie roky zostarol, najmä v tvári ( napr. s takým Georgom Clooneym sú takmer rovnako starí a jak ten vyzerá!) ale čo sa týka jeho výzoru od krku nižšie, vidno, že stále rád obskakuje boxovacie vrece a dvíha činky, prípadne robí kliky nad horiacou sviečkou. Do očí by som mu veru nepovedala, že mi pripomána Pána Otroka. Jedine, že by som sa schovávala za mohutné ramená Hugha Jackmana, ktorý by bol pripravený v sekunde ma ochrániť. Ach, môj udatný Wolverine, tie tvoje tmavé chĺpky na hrudi by som naťahovala celé hodiny. A učila by som sa na nich viazať mašličky. Jazykom… Späť na zem. ?? Žán sa okrem Welcome to the Jungle objaví aj v pokračovaní Stallonových The Expendables. Tešíte sa?

 

 Jean-Claude natáča Welcome to the Jungle v Puerto Ricu

 

 

 

 

 Táto fotka vyzerá veľmi dvojzmyselene, nazvime ju: Nezáživná fajka v práci

 

Pán Garrison a Pán Otrok v pamätnej časti, keď dal prvý druhému do zadku škrečka… South Park Miluješ, alebo nenávidíš. Nič medzi tým neexistuje

 

 Aby sa nezabudlo, že aj Van Damme bol kedysi mladý…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk