Courtney Stodden ako námorníčka

pridal dominique 16.2.2012 o 7:00


 

Fotky tejto dievčiny sú takmer vždy rovnaké, no aj tak ma vždy rozveselia. K jej obľúbeným pózam tentoraz pridala aj šľahačku a jahody. Wŕŕ.

Courtney Stodden a Doug Hutchison si takto užívali na jachte Marina del Rey v Kalifornii. Bolo to týždeň pred Valentínom, ale tieto dve hrdličky si robia Valentína asi každý deň.

Fotografie samozrejme patria do kategórie Rodinný album. O pár rokov, keď tu už Doug nebude, pretože dostane zo svojej polovičky infarkt, bude Courtney hrdo ukazovať svojej dcérke fotky jej mamičky a otecka a hovoriť: „Takto sme sa s ockom ľúbili.”

Courtney bude pritom spomínať na svoje pekné telo, prvé implantáty v prsníkoch a na 15 minút slávy, ktoré prežila v rokoch 2011 – 2012, hlavne na pikoškách. Potom sa odoberie na tristopäťdesiatudruhú plastiku a zoberie aj malú Lulu. Jej dcérku, ktorá práve dovŕšila pätnásť rokov. A to je ten pravý magický čas na prvé implantáty.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk