Courtney Stodden najnovšie posadol duch Marilyn Monroe. Alebo naopak.

pridal sugar 21.2.2012 o 16:30


Courtney Štetkodden pochopila, že jej zjav je príliš výnimočný na to, aby sa snažila byť mladšou verziou Pam Anderson. Má predsa naviac! Prečo sa hrať na Pamelu, keď môže byť rovno druhá Marilyn Monroe? Dúfam, že jej príbeh skončí podobne. Zamiluje sa do jej ceckov nej prezident a potom ju dá odstrániť. Pre dobro ľudstva verím, že to bude čoskoro.

Tak tu máte sedemnásťročnú krásavicu, vypchatú silikónom, v plnej paráde. Keď už tak rada ukazuje, čo má pod sukňou, mohla by aspoň dbať na to, aby sa natrela samoopaľovákom precíznejšie. Nuž čo, zásoby farbiaceho krému asi dochádzajú. So svojím manželom Doughom Hutchisonom (51), musia opať počkať na akciu vo veľkosklade, kde zoberú rovno celý pakel. Tak sa mi zdá, že títo dvaja nie sú na tom finančne najlepšie.

Dough, ktorý účinkoval v niekoľkých úspešných seriáloch (Lost) a zahral si nejaké tie vedľajšie úlohy v pomerne starých filmoch ako (Con Air či Green Mile) minul všetky peniaze, keď si (vtedy) šestnásťročnú Courtney kúpil od jej rodičov. Prečo by inak Stoddenovci podpisom povolili sobáš svojej neplnoletej dcére so starým chrenom? Veľa penazí určite stojí aj pravidelné požívanie viagry. Drogy tiež nie sú lacné (Courtney určite na niečom fičí, to mi nevyhovoríte). Potom Dough všade musí chodiť v tej istej koženej bunde, ktorá mu už možno prirástla na telo a Court zasa v tých istých topánkach a nemôže si dovoliť ani bielu podprsenku, keď sa už chce zahrať na tú Marylin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porovnanie neporovnateľného

 

 Court si Dough pekne stráži. Krásny párik. Horový pasák a jeho najlepšia štetka

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk