Herci z Melrose Place: Kedysi a teraz

pridal sugar 21.2.2012 o 12:53


Merloce Place. To je rovnaká nostalgická spomienka ako na Beverly Hills 902 10. Na týchto seriáloch sme rástli a dospievali. Mohlo byť v tej dobe niečo čarovnejšie ako sledovať úžasné osudy týchto prachatých, promiskuitných hrdinov, ktorých ksichty si dobre pamätáme aj po viac ako desiatich, pätnástich rokoch?

Súčasná mládež má už všetko na internete a na výber ma seriály od výmyslu sveta. Všeliaké Gossip Girl a neviem čo ešte. Netreba zabúdať, že Merlose Place (rovnako ako Beverly Hills) bol kult, z ktorého scenáristi čerpajú dodnes, aj po dvadsiatich rokoch. Lebo práve tieto seriály priniesli úžasnú stratégiu: kým sa veľké množstvo hrdinov popári navzájom, máte o dej minimálne do 6. série postarané.

Merlose, ktorý som trošku sledovala, ale z deja si toho moc nepamätám lebo som bola strašne krpatá a hlavní hrdinovia sa mi zdali príšerne starí a menej zaujímaví ako takí Brendon a Brenda, sa začal natáčať už v roku 1992(!). Netreba zabúdať, že v ňom naštartovali kariéry také televízne hviezdy ako Courtney Thorne Smith (neskôr napr. seriál Ally McBeal), Alyssa Milano (Čarodejnice), Kristin Davis (Sex v meste) a samozrejme Marcia Cross a Doug Savant (Desperate Housewives). Niektorým z hrdinov Merlose Place sa tiež darí ako tak udržať na výslní, iní, napr. Heather Locklear, ktorá bola ťahúňkou seriálu sa po jeho ukončení , , preslávila“ viac škandálmi ako herectvom. Rozvod, anorexia, čudný botoxový ksicht a najnovšie predávkovanie liekmi a alkoholom, ktoré mohlo skončiť veľmi zle. Kedysi nádherná Heather sa momentálne zo svojich závislostí lieči.

 

Courtney Thorne Smith

 

 

Heather Locklear

 

 

Andrew Shue

 

 

Jack Wagner (ČTJ! Je to ten istý človek?)

 

 

Daphne Zuniga

 

 

Josie Bissett

 

 

Alyssa Milano

 

 

Rob Estes

 

 

Jamie Luner

 

 

Patrick Muldoon

 

 

Laura Leighton

 

Thomas Calabro

 

 

Grant Show

 

 

Traci Lords

 

 

Kristin Davis

 

 

Kelly Rutherford

 

David Charvet

 

 

Doug Savant

 

 

Marcia Cross

 

 

Lisa Rinna

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk