Rihanna stále paktuje s Chrisom Brownom

pridal dominique 21.2.2012 o 8:56


Rihanna oslávila dvadsiateštvrté narodeniny. Gratulovalo jej samozrejme veľa celebrít či priateľov. Medzi nimi nechýbal ani pán pästička alias Chris Brown. Veľa kreativity do toho síce nevložil – napísal len suché: „Happy Birthday“, ale to ani zďaleka nebola prvá správa za posledné mesiace, ktorú si dvojica vymenila.

Už začiatkom roka Rihanna potvrdila, kde inde ako na Twitteri, že so svojím ex stále niečo má. Takto verejne mu položila otázku: „Ako jej môžeš klamať, zatiaľ čo si líhaš so mnou?“ Chris má totiž priateľku – Karrueche Tran.

Podľa hollywoodskych vrabcov dokonca spolupracujú na spoločnej piesni, dvojica sa neraz stretla aj na viacerých párty a mali si čo povedať.

Nepripomína vám to trošku dvojicu Whitney Houston a Bobby Brown? Whitney sa na margo Bobbyho neraz vyjadrila, že je to muž, bez ktorého nemôže žiť, napriek všetkému.

Poučenie: Ak chodíte s niekým, kto má priezvisko Brown, je pekne opálený a nebodaj vie aj spievať, majte oči na stopkách. Za jeho hnedými očkami sa pravdepodobne skrýva nejaká zlota…

Chris Brown

Chrisova priateľka…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk