Multifunkčný Chris Colfer

pridal poppy 22.2.2012 o 20:46


Je z časti Ír a kvôli vážnemu šikanovaniu v škole bol dva roky vyučovaný doma. Preslávil ho seriál Glee, vďaka ktorému získal v roku 2011 Golden Globe (ja osobne som si pri jeho ďakovnej reči úprimne poplakala), v máji mu vyjde prvá kniha pre deti a tento rok sa dočkáme aj jeho filmového debutu Struck By Lightning.

Vo filme Struck By Lightning má nie len herecké, ale aj scenáristické a produkčné prsty. Kurt je jednou z najzaujímavejších a najkontroverznejších postáv seriálu Glee. Len málokto však vie, že Chris pôvodne prišiel na konkurz kvôli úlohe vozíčkara Artieho Abramsa (Kevin McHale). Tvorcov seriálu však natoľko očaril, že sa mu rozhodli „ušiť“ úlohu na mieru. V Glee skončilo nemalé množstvo jeho životných príhod, a tak si povedal, že skúsi vyprodukovať aj niečo vlastné.

Colferov scenáristický debut vyzerá celkom zaujímavo. Po zasiahnutí a usmrtení bleskom stredoškolák Carson Phillips rozpráva príbeh o tom, ako vydieral svojich spolužiakov s cieľom donútiť ich písať pre literárny časopis. „Film je o všetkých deckách na strednej, ktoré sú úspešné, ale kvôli tomu aj odsudzované a podceňované, presne tak, ako som bol ja. Myslím si, že ide o veľmi sarkastický film, ktorý je však aj veľmi reálny. Upozorňuje na to, že je na svete veľa šikovných deciek. O tom to celé je; o šikovných deckách a nie o tých, ktorým ide len o sex a nič iné, “ povedal o filme Colfer. V podstate tam uvidíte to, čo vidíte v Glee; roztlieskavačky, šikanovanie, futbalistov, ale celá tá vec s vydieraním a bleskom je celkom osviežujúca. Takže som naozaj zvedavá, ako to celé vypáli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk