Sexy battle: Skarsgard vs. Somerhalder

pridal sugar 26.2.2012 o 22:33


Boj upírov nikdy ne(s)končí.

Dnes si dáme ďalší malý anketový battlík dvoch seriálových upírov. Alexandra Skarsgarda (True Blood) a Iana Somerhaldera (The Vampire Diaries), ktorí sa objavili na Slávikovi Spirit Awards 2012. Obaja prešli červeným kobercom a teraz čakajú na vaše rozhodnutie, kto pije krv viac sexy a kto ju len pije. Vám.

Keď som už spomenula toho nášho Slávika, ktorý povykrádal všetky americké Awards posledných rokov, bavili ste sa? Ako sa vám pozdávali Tinine krátke vlasy, a to sivé čudo na ramenách, ktoré už týždeň chýba v šatníku Lady Gaga? Tina so svojimi hrotmi určite pokúsi Nikole Weiterovej vypichnúť oči, prípadne silikóny (nezabúdajte, že afterparty ešte neskončila)!!! A čo Zuzana Smatanová, ktorá si dala na seba konečne inú farbu ako čiernu, dokonca sa rozhodla byť aj sexy a odhalila svoje vychudnuté telíčko? Myslíte, že jej žalúdok nevidel jedlo dlhšie ako sa na Slovensku objavila NOVÁ,  MLADÁ, kvalitná kapela s vekovým priemerom nižším ako je 59, 5 roka (o toto číslo sa značne postarali Elánisti) ? Aspoň Majk Spirit potešil. Keď už nič iné, aspoň nerepuje iba o svojich breitlingoch ako iní ťažkí rapperi, ku ktorým nechce ísť nikto do tímu.

Alexander Skarsgard

 


 

 

 

 

Ian Somerhalder

 

 

 


 

Načo Edward…

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk