Jean Dujardin má doma Oscara

pridal dominique 28.2.2012 o 10:45


Jean Dujardin sa narodil 19. júna 1972 vo Francúzsku. Zatiaľ čo v našich a hollywoodskych končinách nie je celkom známy, v jeho domovine patrí medzi najväčšie hviezdy.

Začínal ako komik. Vystupoval v rôznych parížskych baroch. Neskôr spolu s ďalšími komikmi založil skupinu, ktorá bola taká vtipná, že dostala v televízii svoju vlastnú reláciu. Písal sa rok 1997.

Zahral si v niekoľkých francúzskych seriáloch a samozrejme má na konte aj pár desiatok filmov. Niektoré sa dostali aj na náš trh. Za zmienku stojí napríklad Vyhral som 10 miliónov eur, romantická komédia Zásnuby, svadby, zväzky, či dráma Muž a jeho pes.

Celosvetový úspech a hlavne Oscara, ktorý zvýšil hercovu cenu, získal vďaka čierno-bielej snímke The Artist . Od prvého marca si ho môžete pozrieť aj v našich kinách. Bude to taká príjemná zmena – budete jesť pukance a pozerať na plátno bez 3D okuliarov, počítačových efektov či tituliek:)

Čo hovoríte na tohto charizmatického herca?

 

Jean Dujardin


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk