Najťažšia hádanka na svete: Kto, dopekla, je otcom Snookinho dieťaťa?

pridal sugar 6.3.2012 o 15:09


Snooki sa minuli všetky nápady na to ako zaujať, a tak netrvala , , na čiapočke.“ Otázka už len znie, kto, dočerta, je otcom. Pamätáte si ako toho svojho hľadal Cartman? Myslím, že Snookino dieťa čaká podobné pátranie.

 Snooki ešte prednedávnom vážne chudla a nerozprávala o ničom inom. Keďže však vyzerala stále rovnako, asi sa na diéty vykašlala a rovno sa nechala oplodniť. Svoje tehotenstvo ešte stále nepotvrdila, ale čvirikajú o tom už aj vrabce na strome pod vaším panelákom. Naozaj. Len sa dobre započúvajte…. Hneď ako sa táto správa rozletela po svete, začali sa šíriť klebety, že otcom Jersey Shore bábätka, (ktoré sa podľa všetkého narodí s falošným opálením a drinkom v ruke) vôbec nemusí byť aktuálny Snookin frajer Jionni LaValle. Kandidátov na otcovstvo je vraj hneď niekoľko. Netušila som, že o dobytie Snookinej vagíny je taký enormný záujem, ale budiš. K jej možnému materstvu sa vyjadril aj jej ex, nejaký Emilio, ktorý musí mať Snooki úprimne rád, vážiť si ju a celkovo byť fascinovaný zázrakom zrodenia:

, , Dúfam, kvôli jej dobru… nechcem byť hrubý alebo tak… ale dúfam, že potratí.“ Emilio nám povedal, že verí v to, že Snooki by raz mohla byť dobrá matka, ale trvá na tom, že , , v žiadnom prípade, nie je pripravená na tehotenstvo teraz.“ Emilio ďalej pokračuje: , , V každom prípade by som jej odporučil dať si spraviť test otcovstva, aby sa skutočne zistilo, kto je otcom dieťaťa. Som si istý, že v hre je niekoľko možných otcov. Práve Vinny môže byť v hre.“

Takže vinný je Vinny? ?? Inak citát: , , Nechcem byť hrubý, ale dúfam, že potratí“ nominujem na zájeb roka. Ďalší odborníci na René mláďenca Snooki vagíny príhodi a skúsenosťi“ tvrdia, že otcom je Situation (ďalšia crazy postavička z Jersey Shore). Tomu je ale ťažké uveriť, keďže sama Snooki ho prednedávnom označila za gaya, ktorý by sa mal konečne vyrovnať so svojou sexuálnou orientáciou. Hmm… Nech je otcom dieťaťa kto chce, to malé sa ešte ani nenarodilo a už pošliapali jeho dôstojnosť.

PS: Ak nemáte ani len potuchy o čom celý tento článok bol, kto vlastne je ten Vinny a kto Situation a kto sakra Snooki, prejdite na inú pikošku a zabudnite na všetko, čo ste sa tu dozvedeli/nedozvedeli.

 Tehotná(?) Snooki a Jionni LaValle sa sťahujú do nového domu

Jionni LaValle a Snooki

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Tehotné ženy




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk