John Hamm: Ľudia ako Kim Kardashian sú ,,fucking idioti“

pridal dominique 14.3.2012 o 7:00


Všetci si to myslíme, všetci to už dávno hovoríme, ale keď to povie niekto slávny, je to väčšia sranda. John Hamm (41) si jednoducho myslí, že ľudia ako Kim Kardashian (31) sú idioti a nebojí sa to povedať. Kim si zase myslí, že tvrdo pracuje.

John svojim výrokom neútočil na len na Kim, ale zaradil ju do škatuľky k zbytočným hviezdam ako Paris Hilton. Svoj názor vyjadril v interview pre aprílový magazín Elle: „Či už je to Paris Hilton, Kim Kardashian alebo kto, hlúposť je jednoducho oslavovaná. Byť fucking idiot je cenný tovar v tejto kultúre. Oni sú za to aj veľmi dobre odmenené.”

V decembri minulého roka sa na margo klanu Kardashianových vyjaril aj britský herec Daniel Craig, keď povedal: „Pozrite sa na milióny na účtoch Kardashianiek. Stačí, ak budete mať na mysli, že sa musíte správať ako fucking idiot v televízii, a budete dostávať milióny.”

A čo na to Kim? Tá sa na margo Johnovho komplimentu vyjadrila na Twitteri: „Nazývať niekoho „stupid”, kto podniká, má vlastný úspešný televízny program, píše a navrhuje, je podľa mňa ľahkovážne. Rešpektujem Johna a verím, že má právo na svoj názor. Všetci však musíme tvrdo pracovať a rešpektovať jeden druhého.”

Kim má totiž momentálne úplne iné problémy. Jej muž Kris Humphries (27) chce za rozvod sedem miliónov dolárov. Tých sedemdesiatdva dní bolo pre neho asi veľmi náročných a stresujúcich. Právne basketbalista nemá nárok na žiadne peniaze -podpísal totiž predmanželskú zmluvu. Zdá sa však, že má nejaké to eso v rukáve. Ak hviezdička nezaplatí, hrozí veľkým verejným procesom a nebude sa báť odhaliť ani jej malé špinavé tajomstvá.

 

John Hamm

Kim

Paris







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk